DeKlausen - management and sales consulting
HOME CONTACT HARTA
 
 
Training Specializat Team Building
Consultanta Management Consultanta Resurse Umane
Construim echipe durabile
 
 
Prezentare servicii
Training
Team Building
Coaching
Consultanta

Prezentare servicii

Serviciile mentionate vizeaza organizatia privita ca intreg, ca organism dinamic, aflat intr-un proces continuu de invatare si dezvoltare.

 

Practica de a organiza training-uri pentru angajati incepe deja sa aiba o istorie consistenta in spate in mediul business din Romania.De ce aceasta „desfasurare de forte”, de ce atatea investitii considerabile in acest domeniu? Raspunsul este unul simplu si este confirmat de o cantitate impresionanta de studii, mai vechi sau mai recente: training-ul este cel mai puternic instrument prin care adultii isi pot dezvolta abilitatile si cunostintele profesionale, si mai mult,are un important rol motivational si de consolidare a echipelor.

 

Prin beneficiile pe care le aduc, grupurile au devenit un curent puternic si popular in designul si managementul organizatiilor, sinergia ce o pot genera putand aduce un avantaj competitiv pe piata. Team buildingul este un instrument tot mai solicitat pentru a preveni aparitia sau a remedia unele disfunctionalitati in functionarea si comunicarea grupului, ceea ce ajuta organizatiile in a economisi bani si timp, adica de a le face mai eficiente.

Credem in acest instrument deoarece coachingul raspunde perfect nevoii de antrenare pentru cresterea eficientei si adaptarii la schimbare in timp real.  Se realizeaza o stransa colaborare intre choach si individ al carei rezultat se materializeaza prin descoperirea si dezvoltarea acelui potential menit sa duca la performanta profesionala si satisfactie personala.

Consideram ca rolul nostru este ca, ghidati de principii stiintifice si verticalitate deontologica, sa va netezim drumul. Pretuim deopotriva traditia si modernismul: ne sprijinim pe prima pentru a o dezvolta pe cea din urma. Problemele fara solutii ne sunt provocare. Nu acceptam regresul si stagnarea. Lumea a fost creeata sa evolueze!