DeKlausen - management and sales consulting
HOME CONTACT HARTA
 
 
Training Specializat Team Building
Consultanta Management Consultanta Resurse Umane
Construim echipe durabile
 
 
Prezentare servicii
Training
Team Building
Coaching
Consultanta

TEAM BUILDING


Un program de team building are o dinamica simpla si cu rezultate spectaculoase de cele mai multe ori. In general el este precedat de o diagnosticare a organizatiei pentru a stabili gradul de cultura organizational manifestat si specificitatea lui. Pe baza acestor date si a experientei noastre, reusim sa personalizam programul pentru fiecare client in parte. De la crearea unui mediu securizat si confortabil sau dimpotriva a unuia dinamic, activ si imprevizibil, programul de team building, indoor sau outdoor, faciliteaza deopotriva evadarea din rutinele cotidiene ale organizatiei, iesirea din zona de confort a participantilor, respectiv implicarea si invatarea prin actiune.

Beneficii:
  • Descoperirea unor strategii optime in dinamica de grup si realizarea angajamentului pentru schimbare;
  • Perceperea conflictelor din cadrul grupului ca oportunitati de dezvoltare, economisind resursele de timp si energie ale grupului si contributia la o mai mare focalizare pe sarcina;
  • Operativitate, fluenta si coerenta in derularea activitatilor curente printr-un lucru in echipa eficient;
  • Valorificarea optima a resurselor umane;
  • Reducerea semnificativa a cheltuielilor determinate de fluctuatia de personal.

Programele de team building De KLAUSEN sunt organizate sub forma unor cadre imaginare agreabile, menite sa transpuna participantii intr-o lume a aventurii, a jocului si a bunei dispozitii. Acestea sunt pe scurt prezentate mai jos, fiind complet adaptabile fiecarui client, indiferent de numarul de participanti sau de locul in care se desfasoara programul.