DeKlausen - management and sales consulting
HOME CONTACT HARTA
 
 
Training Specializat Team Building
Consultanta Management Consultanta Resurse Umane
Construim echipe durabile
 
 
Prezentare servicii
Training
Team Building
Coaching
Consultanta

TRAINING

Pentru ca training-ul sa-si atinga obiectivul principal – dezvoltarea si optimizarea profesionala a persoanelor din organizatii – este esential ca el sa corespunda catorva criterii de calitate si rigoare. Astfel, el trebuie sa raspunda unor nevoi reale ale organizatiei si membrilor sai, continutul si prezentarea sa fie adaptate acestor nevoi, cursantii sa-si asume obiective personale de dezvoltare si sa asigure transferul cunostintelor in practica organizationala. De asemenea, sesiunile de feedback si/ sau reinforcement trebuie realizate la anumite intervale de timp pentru a putea evalua masura in care training-ul s-a materializat in cresterea perfomantelor profesionale ale participantilor.

Trainerii De KLAUSEN au o abordare extrem de interactiva a cursurilor, isi asuma un rol de facilitator si coordonatori a procesului de invatare, nu de unici detinatori ai adevarului. Valorifica experientele participantilor, ii stimuleaza sa gaseasca propriile raspunsuri la problemele intampinate si sa-si dezvolte stiluri eficiente de gestionare a dificultatilor.

Toate acestea contribuie la o pregatire bine fundamentata si durabila a echipelor pe care le antrenam si sustin orientarea catre dezvoltarea continua a acestora.