DeKlausen - management and sales consulting
HOME CONTACT HARTA
 
 
Training Specializat Team Building
Consultanta Management Consultanta Resurse Umane
Construim echipe durabile
 
 
Clienti
Recomandari

CLIENTI

Ne bucuram ca am avut oportunitatea de a colabora cu toti clientii nostri iar recomandarile si cuvintele de lauda primite atesta calitatea muncii noastre.
AC HELCOR (Baia Mare)
Grupul de companii AC HELCOR dezvolta activitati medicale si farmaceutice in sistem privat in Romania, Baia Mare. Productia de medicamente, comprimate si capsule, reprezinta activitatea de baza a grupului, care a acumulat o experienta larga de-a lungul celor peste 14 ani de existenta.
Active Power Solution (Cluj-Napoca)
Compania si-a inceput activitatea in domeniul consultantei IT, ajungand in momentul de fata sa fie prezenta in urmatoarele domenii cheie: dezvoltare de soft, solutii hardware, solutii CAD, streegii de comunicare si managementul documentelor.
AD(D)VERITAS (Cluj-Napoca)
AD(D)VERITAS, advertising & consulting, este o agentie de publicitate full-service, ce activeaza la standarde europene, cu birouri in Cluj Napoca si Bucuresti.
Banca Romaneasca (Bucuresti)
Cu o experienta de 14 ani de activitate, Banca Romaneasca ofera clientilor sai o gama larga de produse si servcii pentru persoane fizice si pentru corporatii.
Banca Romaneasca dispune de o retea nationala formata din 101 de sucursale, din care 29 sunt situate in Bucuresti. Banca detine un capital social de peste 119 milioane Euro. Intr-o piata foarte dinamica, cota de piata a bancii a crescut de la 1,7% in decembrie 2005, la 2,1% in decembrie 2006.
Beiersdorf (Bucuresti)
Companie internationala, lider in produse inovatoare pentru ingrijirea pielii si infrumusetare.
BERLIN CHEMIE Menarini Group (Bucuresti)
BERLIN-CHEMIE dezvolta, produce si comercializeaza produse farmaceutice. BERLIN-CHEMIE AG face parte din MENARINI GROUP, care are sediul in Florenta/Italia. MENARINI este cea mai mare companie farmaceutica italiana.
Bioeel (Targu Mures)
Bioeel a fost infiintata in anul 1992. Obiectul de activitate principal este distributia de medicamente. Ponderea activitatii se concretizeaza in 21 judeţe din Romania. In paralel cu activitatea de distributie Bioeel produce medicamente si cosmetice.
City Lights (Bucuresti)
City Lights Advertising, membra a City Lights Grup,se ocupa de segmentul stradal al publicitatii: inchiriere locatii de larg interes pentru amplasare semne publicitare, productie publicitara, design si grafica publicitara, servicii autorizare.
City Pharma (Bucuresti)
Cu o experienta de peste 7 ani pe piata produselor farmaceutice din Romania, Hermes Pharma detine astazi o retea de apoximativ 100 de farmacii in toate judetele tarii.
Incepand cu anul 2004, Hermes Pharma isi promoveaza lantul de farmacii sub brandul City Pharma, exprimand un nou concept de farmacie, deschis familiei tinere, dinamice, moderne.
COZAC GRUP (Baia Mare)
COZAC GRUP este prezent in Baia Mare din martie 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul en-detail cu incaltaminte si confectii pentru femei si barbati.
CRIS-TIM (Bucuresti)
CRIS-TIM ofera calitate si are dovada calitatii. CRIS-TIM detine certificatul de calitate ISO 9001, eliberat de catre Germanischer Lloyd, precum si certificarea HACCP ceea ce inseamna, pe scurt, ca toata organizarea productiei respecta exigentele de siguranta alimentara cerute de Comunitatea Economica Europeana.
Dachim (Turda)

Compania Dachim S.R.L comercializeaza o gama larga de seminte si pesticide. Firma are o echipa de 16 angajati. In principal, produsele si serviciile se adreseaza pietei din Romania.
DARIAN (Romania)
In ultimii 15 ani Darian a avut un rol strategic important pe piata romaneasca, prin rolul sau activ de evaluator si consilier pentru institutii si companii de importanta macroeconomica, dar si prin consultanta oferita afacerilor mici si mijlocii sau persoanelor fizice.

EBS Romania (Romania)
EBS este una dintre cele mai mari companii de software din Transilvania, furnizor important de software ERP, servicii de IT outsourcing (Nearshore), BPO (Business Process Outsourcing) şi dezvoltarea de aplicaţii software la cerere.
Electrolux (Bucuresti)
Electrolux este lider global în aparatele electrocasnice si aparatele profesionale, cu vanzari de peste 40 miliarde de produse in 150 de tari anual.
E.On Gaz (Romania)
E.ON Gaz Romania activeaza in domeniul industriei gazelor, fiind specializata in furnizarea si distributia gazelor naturale cu o traditie de peste 30 de ani in industria gazelor naturale.
Elmafarm (Cluj-Napoca)
Elmafarm S.R.L comercializeaza o gama larga de: medicamente, produse parafarmaceutice, produse cosmetice. Produsele si serviciile Elmafarm au ca piata principala de desfacere Romania.
Euro GSM (Cluj-Napoca)
Euro-GSM este cel mai important dealer de telefoane şi accesorii GSM din Romania, cu sediul central in Cluj si o reţea de peste 110 magazine in toata tara, detinand o cota de piata de 10% din piata telecom, respectiv 25% din piata operatorului Orange.
Exclusiv Catering (Cluj-Napoca)
In cei cativa ani de cand opereaza pe piata de profil, Exclusiv Catering si-a castigat o pozitie solida in topul firmelor din Transilvania. Acest lucru s-a realizat prin impunerea si mentinera unor standarde ridicate de calitate  si operativitate.
FRIESLAND FOODS Romania (Cluj-Napoca)
Cu o istorie de peste 125 ani, Friesland Foods se afla pe lista celor mai importante 10 companii de lactate din lume, avand filiale in Europa, Asia, Africa si America de Sud. Compania este specializata in productia lactatelor si bauturilor din fructe si lapte.
Frosys (Cluj-Napoca)
FROSYS SRL cu sediul in Cluj-Napoca, furnizeaza din 1995 echipamente si servicii in domeniul electric, actionari si automatizari industriale.
Grup de Lux (Cluj-Napoca)
Dincolo de comercializarea de servicii imobiliare scopul final este satisfacerea nevoilor imobiliare ale clientilor, scop care pozitioneaza compania Grup de Lux in topul celor mai bune agentii imobiliare din Cluj-Napoca.
HHC (Baia Mare)
Fundatia Hope and Home for Children Romania (HHC Romania) este filiala romaneasca a organizatiei Hope and Home for Children U.K. Misiunea organizatiei este de a implementa, alaturi de autoritatile statale, programe de reforma a sistemului de protectie a copilului din Romania.
Hotel Capitolina (Cluj-Napoca)
Amplasat intr-o cladire noua care se incadreaza perfect in atmosfera si arhitectura unuia dintre cele mai vechi orase ale Transilvaniei, Hotel Capitolina creeaza pentru dumneavoastra spatiul oficial al unei intalniri de afaceri sau conferinte, cat si atmosfera relaxanta si primitoare pentru un sejur excelent.
HTC Europe Co Ltd (United Kingdom)
HTC designs, manufactures and markets innovative, feature rich smartphone and PDA devices. The company produces powerful handsets that continually push the boundaries to provide true mobility and freedom for its users.
IMO Finance (Cluj-Napoca)
Grupul de afaceri IMO Finance s-a consituit in 2003 si dispune, in prezent, de un capital social de 13 milioane de euro. Aria de activitate a grupului se concentreaza in zona pietei imobiliare si a serviciilor financiare conexe acesteia.
IQuest Technologies (Cluj-Napoca)
Compania romano-germana de software, outsourcing si consultanta. Grupul german detine, in prezent, doua centre de dezvoltare in Romania, la Cluj si Brasov, prin intermediul carora se desfasoara toata activitatea de programare a companiei. La nivel global, iQuest are centre deschise in Germania, Franta, Suedia, Ungaria si un numar de peste 170 de angajati.
JOLLY (Cluj-Napoca)
Importatori si distribuitori ai intregii game de obiecte sanitare si accesorii necesare grupurilor sociale destinate persoanelor cu deficiente locomotorii.
Kertimag (Cluj-Napoca)
Kertimag cu o experienta de 100 de ani pe piata internationala si de 10 ani in Romania ofera seminte de flori, de legume, de plante, aromatice, bulbi de flori, arbusti ornamentali, pomi fructiferi, seminte de plante furajere calitativ garantate.
KLUDI Romania (Cluj-Napoca)
Fondata in 1926 în Menden, regiunea Sauerland (Germania), de catre Franz Scheffer, compania KLUDI, acum actionand la nivel mondial, numara peste 1030 de angajati. Inca de la infiintare, compania si-a asumat raspunderea pentru dezvoltarea si fabricarea bateriilor de calitate.
KOPIERNICUS (Cluj-Napoca)
Kopiernicus Birotica se ocupa cu comertul cu amanuntul a echipamentelor IT si de birou activand pe piata Transilvaniei.
Leo Burnett (Bucuresti)
Leo Burnett Romania se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania.
LEONI Wiring Systems Romania (Arad)
Cu un efectiv de 2700 angajati, Leoni Wiring Systems Arad S.R.L produce o gama larga de instalatii electrice pentru automobile, releuri, senzori, comutatori, sisteme de iluminat, generatoare, alternatoare.
Medical Technologies International (Bucuresti)
Compania Medical Technologies International SRL (MTI) este distribuitor exclusiv al Corporatiei Zimmer - liderul pe plan mondial în domeniul implanturilor ortopedice si produselor dentare – pentru Romania si Republica Moldova.
METROPOLIS IMOBILIARE (Cluj-Napoca)
Metropolis Imobiliare este o companie care dateaza din 2002, si ofera servicii imobiliare de calitate, siguranta, profesionalism si competenta.
Mobset (Cluj-Napoca)
Mobset produce o gama larga de: mobilier personalizat, mobiler de birou, apartament, restaurante, mobiler din lemn masiv si fier forjat; distributie de mobilier de toate tipurile.
Neon Lighting (Cluj-Napoca)
Compania Neon Lighting SRL s-a infiintat in anul 1996 avand capital 100% privat.Compania comercializeaza o gama larga de cabluri, intrerupatoare, conductori, tranzistoare, transformatoare, corpuri de iluminat.
PLUS GSM (Cluj-Napoca)
PLUS GSM este unul din cei mai importanti parteneri Orange din Transilvania.
Promod (Cluj-Napoca)
Compania Promod efectueaza servicii profesioniste de amenajari interioare, comercializare produse textile, perdele, cuverturi de pat, galerii pentrru garderobe si ferestre. Compania are un personal de 300 angajati.
PROTON AUTO (Cluj-Napoca)
Compania PROTON AUTO a fost infiintata in 1998 avand ca obiect de activitate distributia de piese auto. In momentul de fata, activitatea firmei s-a extins si in segmentul de distributie echipamente service precum si in cel de service-auto prin deschiderea propriului service-auto in Cluj-Napoca.
QSOUND SOFT (Cluj-Napoca)
Echipa QSound SOFT s-a format in anul 1997, cand un grup de studenti ai Universitatii Tehnice Cluj-Napoca au realizat primul soft romanesc de automatizare radio. Apoi, in urma numarului din ce in ce mai mare de clienti, tinerii studenti au fondat QSound SOFT.
Relad Pharma (Bucuresti)
Relad este liderul formal si informal al distributiei farmaceutice din Romania, fiind nu numai jucatorul cu ponderea cea mai mare, ci si inovatorul si creatorul de modele de succes din piata nationala.
Rimini Impex (Cluj-Napoca)
Hotelul Rimini dispune de 52 de camere duble si 8 apartamente cu aer conditionat, minibar, frigider, tv, acces internet, telefon international direct. Apartamentele sunt dotate de asemenea cu jacuzzi. Facilitatile includ: restaurant, sauna, sala de conferinte, bar, fax, spalatorie si parcare pazita.
ROSEGUR (Bucuresti)
Rosegur este una dintre principalele companii din Romania care activeaza in industria de securitate. Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalta calitate si inovatie, implementate sub indrumarea Prosegur (a treia companie de securitate la nivel mondial).
UniCredit Tiriac Bank (Bucuresti)
UniCredit Tiriac Bank este membra a Grupului UniCredit, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare, cu o retea de 7,200 de sucursale in 20 de tari.
Valcon Group (Cluj-Napoca)
Compania Valcon Grup S.R.L. comercializeaza o gama larga de aparate pentru plata parcarilor si taxatoare. Firma  are o echipa de 20 angajati iar produsele si serviciile au ca piata principala de desfacere Romania.
Vitacom Electronics (Cluj-Napoca)
La mai bine de 15 ani de la infiintare grupul Vitacom are o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro, realizand un flux comercial integrat, bazat pe importul de componente, piese si accesorii electronice, pe care le distribuie prin propria retea comerciala.
Walmark Romania (Bucuresti)
Walmark  este o companie farmaceutica moderna, al carui scop este fabricarea si vanzarea suplimentilor alimentari si a medicamentelor.