DeKlausen - management and sales consulting
HOME CONTACT HARTA
 
 
Training Specializat Team Building
Consultanta Management Consultanta Resurse Umane
Construim echipe durabile
 
 
Articole
Management
Vanzari
Soft Skills
Newsletter

ARTICOLE

Managerul – Coach sau cum iti poti dezvolta oamenii prin coaching
Cu siguranta, ai auzit vorbindu-se mult despre coaching si despre importanta lui. Unii spun ca e o moda. Altii – ca este solutia universala care rezolva toate problemele din lumea asta. Eu sunt convins ca este un instrument care, utilizat cu consecventa, poate face diferenta pe termen lung. In plus, fiecare manager il poate folosi, este la indemana tuturor, daca esti atent si intelegi principiile de baza.
Continuare.
Articole recente.
Personajul real interpretat de DiCaprio in Lupul de pe Wall Street vine in Romania in 18 noiembrie 2014. El va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion.

Continuare.
Putem fi agresivi si totusi etici? E posibil sa avem succes dar sa ramanem integri? De unde invatam lectii de curaj, onoare si integritate? Una din cele mai vechi si respectate surse de inspiratie este morala si conduita samurailor, principii care pot fi insusite si aplicate in orice aspect al vietii noastre. Continuare.

Comunicarea poate sa reprezinte unul din cele mai mari obstacole in realizarea dezideratelor unui proiect (indiferent daca abordarea se face in termeni de timp, cost sau calitate). Desi, din pacate, nu multi participanti din cadrul proiectului constientizeaza pericolul pe care il reprezinta o comunicare defectuoasa ....

Continuare.

V-ati intrebat vreodata oare de ce majoritatea firmelor mari de afara au sistem implementat de Project Management?

Continuare.