DeKlausen - management and sales consulting
HOME CONTACT HARTA
 
 
Training Specializat Team Building
Consultanta Management Consultanta Resurse Umane
Construim echipe durabile
 
 
Articole
Management
Vanzari
Soft Skills
Newsletter

Training Pentru Manageri si vremea recoltei

E toamna! Si, desi suna a cliseu, e si vremea recoltei dar si a insamantarilor de sezon. E un bun moment sa ne intrebam ce culegem si ce vom semana mai departe? Reveniti din vacanta, simtim o pofta de noi inceputuri, de noi realizari, ne avantam cu entuziasm in noul „an scolar” in care vom fi iar invatacei fiecare pe la locul lui de munca, oricare ar fi acesta. Pentru ca, indiferent cat de experimentati am fi, intotdeauna exista noi situatii din care mai putem invata cate ceva. Mereu devenim versiuni mai bune ale noastre.
.
Asa ca, pe masura ce toamna isi imbraca straiele colorate si cosurile se umplu cu abundenta ei, va provoc sa va luati un moment de ragaz in care sa priviti cu detasare la munca voastra si sa admirati “recolta” proprie: ce realizari din acest an va fac sa va simtiti mandri de munca voastra, ce esecuri va ambitioneaza sa abordati noi strategii, ce va doriti sa pastrati si ce alegeti sa lasati in urma?
.
Cat priveste insamantarea, ce alegeti sa semanati anul acesta?
.
Daca in raspuns se regasesc expresii ca „autoperfectionare”, „mai bun”, „realizari mai mari”, „relatii armonioase” si altele asemenea, va invit sa ne reamintim cateva din temele clasice din management – gestionarea timpului, motivarea angajatilor, analiza SWOT sau resursele umane si sa gasim noi solutii si abordari provocarilor din viata de manager.
.
AICI puteti accesa gratuit cateva video-uri care vin in sprijinul autoperfectionarii continue!
.
Toamna cu bucurii!
E toamna! E un bun moment sa ne intrebam ce culegem si ce vom semana mai departe? Reveniti din vacanta, simtim o pofta de noi inceputuri, de noi realizari ...
Ana Maria Negrii
Project Manager